Partners

Poedercoat bedrijf Steenwijk

Poedercoat bedrijf Steenwijk heeft een ruime ervaring op het gebied van zorgvuldig poedercoaten van kleine onderdelen tot aan complete motorfietsframes. Het poedercoaten van speciale hittebestendige lakken op uitlaatbuizen is één van de specialismen van dit bedrijf. Alle onderdelen worden met een tweelaags poedercoatsysteem behandeld zodat deze bestand zijn tegen extreme weersinvloeden. Poedercoat bedrijf Steenwijk is een bedrijf dat vakwerk van hoge constante kwaliteit levert en waar ik graag mee samenwerk.

Selective Car Transport

Selective Car Transport is met meer dan 40 jaar ervaring in de logistiek en transport dé specialist in discreet en hoogstaand transport voor motorvoertuigen en onderdelen. Sinds 2017 behandelen wij meerdere ritten per jaar in zowel binnen- als buitenland.

Motorvoertuigen

Of het nu een klassieke brommer is, of een exotische sportwagen: bij Selective Car Transport stellen bij kwaliteit transport beschikbaar voor iedereen. Dankzij onze gesloten aanhangwagen komt uw motorvoertuig discreet en veilig aan, ideaal voor beurzen en evenementen bij slecht weer.

Onderdelen

Dankzij onze ruime en gesloten aanhangwagen en bus is het mogelijk om onderdelen te vervoeren: tegelijkertijd met een motorvoertuig of apart. Daarnaast kunnen wij dankzij onze uitgebreide netwerk van partners ook onderdelen tegen scherpe prijzen vervoeren via bestaande ritten door heel Europa.